25 Juni 2014 var sista gången jag skrev något… och då var jag hemkommen från midsommarfirande uppåt landet..och vad har hänt sedan dess.. MASSOR mycket vatten har runnit under broarna och en del broar har brunnit med… eller som en del kallar det Livet har sin gång. Men nu sitter jag här och skriver igen eller “gnäller” som en del kallar det…Det får står för dom. Jag skriver för jag tycker det är kul, roligt, meditativt men framför allt så gör jag det för min skull och Ingen annans..sen om folk vill läsa vad jag skriver Fine by me..kan kanske få folk att tänka…inte tänka som jag gör men tänka som fria individer. För tänka det har vi slutat att göra och I stället har vi blivit får.
Men vad har hänt sedan sist… Ja en hel del skit… 2014 rulla på som vanligt….så vi flyttar fram oss till 2015 så började det året inte så bra..en vän kämpa med cancer och vi vet allt för väl hur det kan sluta FUCK CANCER. Strax efter så flög Mr. Pigeon vidare till dom sälla jaktmarkerna, den enda trösten där är att han fått ro I själen. Men livet traskar vidare varken man vill eller ej.. så någon månad senare så blev jag opererad. Jag gjorde en Gastrik By Pass GBP för att inte gå upp mer I vikt då jag blivit ganska orörlig och för att förbereda mig inför nästa op … operationen gjordes på Mr. Pigeon födelsedag kom jag på sen. Sen rulla det på igen med rehab och dylikt. Som sagt det rullar på varken man vill eller ej…..och året sluta som det börja med ännu en vän som lämnar in prästbetyget. Karl Gustav förlängde sin semester rejält kan man säga. Och sen var det 2016 och det var dax för en ny operation. Så när mars månad kom fick jag en ny höftled då den gamla var för sliten för att funka. Livet rullar på. Alla operationer har gått bra, även om mina besvär kvarstår (har svårt med att gå och stå längre stunder) men på vägen så träffar man nya läkare och nu har 3 olika personer, oberoende av varandra sagt att jag inte har något diskbrock…vad fan har jag då ont av sa jag…Du har Spinal Stenos…och för dom som inte vet vad det är så är det förträngningar i kanaler där nervbanorna går. är det inte det ena så är det det andra sa kvinnan som hade näsblod….. men livet går vidare varken man vill eller ej…. och nu är det höst 2016 ….. och en sak har lovat mig själv..det ska inte bli lika länge mellan bloggarna….. Så till nästa gång Gör vad fan du vill för det gör alla andra…men skada eller tvinga inte någon annan levande varelse…

https://youtube.com/watch?v=zKUI2Zwioc0